HİZMETLERİMİZ

ABA PROJECT uluslararası Taşımacılık hizmetlerine ilave olarak Türk Ve Yabancı plakalı araçların yurda giriş itibarı ile SGS sistemine kayırlı T1 açma, EX1 oluşturma ve gümrüklerde Gümrük Tescil İşlemlerini yapma, Ordino düzenleme gibi tüm gümrük süreçlerinde T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı nezaretinde G2 yetki belgesi ile hizmetlerini sürdürmektedir.

Tüm Hizmetlerimiz

DEVAMINI İNCELE

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı

DEVAMINI İNCELE

Express Taşıma Hizmetleri

DEVAMINI İNCELE

Yurt İçi Depolama ve Dağıtım Hizmetleri

DEVAMINI İNCELE

Proje Taşımacılığı

DEVAMINI İNCELE

Avrupa İçi Depolama ve Dağıtım Hizmetleri

DEVAMINI İNCELE

Uluslararası Denizyolu Taşımacılığı

ABA PROJECT

Uzmanlık alanı Uluslararası Karayolu Taşımacılık ve Organizasyonu olan ABA PROJECT kuruluş yılı itibarı ile hem Uluslararası Nakliye,hemde Entegre Lojistik alanlarında hizmet vererek kısa zamanda sektördeki yerini almıştır.Bununla yetinmeyip İş geliştirme alanında yaptığı çalışmalarla ve sürekli gündemi takip ederek duyulan ihtiyaçları tespit edip,buna göre kendini yenilemektedir.
ABA PROJECT olarak,özellikle gabari dışı ürünlerin ve blok taşımaların organizasyonu sırasında projelendirme,maliyet hesabı,yol güzergahları,güzergah üzeri alınan özel yol izinleri gibi kısımlarda müşterilerine taşımanın yanı sıra danışmanlık hizmeti de vererek ortak payda da asgari maliyetler ile birlikte en güvenilir taşımayı organize etmeyi hedeflemiştir. Proje...

Hakkımızda